Пібімпап – подається в глибокій ємності з теплим рисом, потім рис прикрашають овочами з готовою яловичиною та за бажанням приправляють корейською перцевою пастою.. Пібімпаб не прийнято їсти окремо, всі інгредієнти обов'язково потрібно перемішати. 18 серп. 2021 р.

Як правильно їсти Пібімпап з бульйоном?

Соус/паста та яловичий бульйон сервіруються в окремих мисках. Порцію можна перемішати; робити це краще за все металевими паличками для їжі, щоб розподілити інгредієнти рівномірно. Бульйон у миску з рисом, м'ясом та овочами ніколи не наливають, але їм можна (і навіть потрібно) запивати основний пібімпап.

Що входить у Пібімпап?

Страва складається з відвареного білого рису, покритого овочевим салатом намуль, пасти з гострого перцю кочхуджан, сирого яйця або яєчні та тонко нарізаних шматочків м'яса (зазвичай яловичини). Інгредієнти (рис, салати з овочів, м'ясо та яйце) перемішуються безпосередньо перед їдою. Збережена копіяПохожі

By admin