Як варити індичку на плиті

  1. стегно – 50-60 хвилин;
  2. гомілка – 50-60 хвилин;
  3. шлунок – 60-80 хвилин;
  4. крила – 40 хвилин;
  5. печінка – 25-30 хвилин;
  6. серце – 90 хвилин;
  7. філе стегна, гомілки або грудки – 30-40 хвилин.

13-Jun-2020

  1. Філе індички нарізати великими шматочками.
  2. Яблуко та гарбуз очистити і нарізати так само, як індичку.
  3. У сотейнику розігріти трохи олії, викласти м'ясо, гарбуз та яблуко, посипати листочками чебрецю і злегка посолити.
  4. Влити воду, довести до кипіння та гасити на невеликому вогні під кришкою до готовності.

22-Dec-2021

Скільки варити індичку для дитини?

  1. М'ясо ретельно промити під проточною водою.
  2. За потребою відокремити від кісток.
  3. Нарізати середніх розмірів шматочками.
  4. Закип'ятити воду, після чого покласти м'ясо.
  5. Варити півгодини.
  6. Злити воду – її можна використовувати для дорослих страв.

By admin