Як варити індичку на плиті
- стегно – 50-60 хвилин;
- гомілка – 50-60 хвилин;
- шлунок – 60-80 хвилин;
- крила – 40 хвилин;
- печінка – 25-30 хвилин;
- серце – 90 хвилин;
- філе стегна, гомілки або грудки – 30-40 хвилин.
13-Jun-2020
- Філе індички нарізати великими шматочками.
- Яблуко та гарбуз очистити і нарізати так само, як індичку.
- У сотейнику розігріти трохи олії, викласти м'ясо, гарбуз та яблуко, посипати листочками чебрецю і злегка посолити.
- Влити воду, довести до кипіння та гасити на невеликому вогні під кришкою до готовності.
22-Dec-2021
Скільки варити індичку для дитини?
- М'ясо ретельно промити під проточною водою.
- За потребою відокремити від кісток.
- Нарізати середніх розмірів шматочками.
- Закип'ятити воду, після чого покласти м'ясо.
- Варити півгодини.
- Злити воду – її можна використовувати для дорослих страв.