Пісне меню на поминальний стіл На стіл слід подавати кутю, млинці та кисіль. У меню рекомендують включити салати з овочів, випічку без яєць, пироги з різними начинками, каші та домашні соління. Головне – не використовуйте у приготуванні їжі до м'яса та яйця, а також сметану та непісний майонез.Jul 8, 2020

Обов'язкова вимога – пироги готують закриті. Крім перерахованих вище куті, пирогів, млинців, щей і компоту, поминальний стіл ставлять та інші страви. Це можуть бути котлети, печеня, салати з помідорів та огірків, картопля, риба, квашена капуста.

на поминках небажане вживання коньяку, горілки, рому та інших міцних спиртних напоїв, а також слабоалкогольної продукції: вина та пива.

Це найчастіше борщ, борщ, курячий суп з локшиною. Як друге може подаватися будь-яка м'ясна або рибна страва з гарніром. Це може бути гуляш із пюре, відбивні з макаронами, м'ясні котлети з рисом чи гречкою, голубці, смажена риба. Поминки рясніють холодними закусками, соліннями, грибами, ковбасами та сирами.

By admin