Як роблять порошок васабі?

Васабі – це всесвітньо відома гостра приправа, яка готується з кореневища трав'янистої рослини евтрема, що відноситься до сімейства капустяні. … Хімічний склад

  1. 69 г води;
  2. 15,74 г вуглеводів;
  3. 7,8 г харчових волокон;
  4. 0,63 г жирів;
  5. 1,92 г золи;
  6. 4,8 г білків.

Як зробити із сухого порошку васабі?

Як приготувати пекучий васабі з порошку?

  1. Помістіть порошок в суху креманку, чашку або склянку, додайте потроху воду, ретельно помішуючи, поки маса не придбає консистенцію м'якої глини. Вода обов'язково має бути кип'яченою, щоб не зіпсувати смаку.
  2. Перекладіть васабі у чарку і переверніть її на блюдце.

Збережена копія

By admin