Як роблять порошок васабі?
Васабі – це всесвітньо відома гостра приправа, яка готується з кореневища трав'янистої рослини евтрема, що відноситься до сімейства капустяні. … Хімічний склад
- 69 г води;
- 15,74 г вуглеводів;
- 7,8 г харчових волокон;
- 0,63 г жирів;
- 1,92 г золи;
- 4,8 г білків.
Як зробити із сухого порошку васабі?
Як приготувати пекучий васабі з порошку?
- Помістіть порошок в суху креманку, чашку або склянку, додайте потроху воду, ретельно помішуючи, поки маса не придбає консистенцію м'якої глини. Вода обов'язково має бути кип'яченою, щоб не зіпсувати смаку.
- Перекладіть васабі у чарку і переверніть її на блюдце.
Збережена копія