Як правильно варити кукурудзяну кашу пропорції?

Стандартна пропорція – 1 склянка кукурудзяної крупи на 4 склянки рідини. У результаті у вас вийде 4-5 порцій каші середньої густоти: Якщо додасте до того ж кількості крупи 5-6 склянок молока або води, готова страва буде схожа на рідку манну кашу. Збережена копія

Як варити кукурудзу?

У киплячу воду додайте промиту крупу. Пропорції для варіння кукурудзяний каші (Співвідношення крупи і води) 1:3 або 1:3,5. Варіть на повільному вогні, не накриваючи кришкою, близько 10-15 хвилин, іноді помішуючи. Як тільки каша почне "пихкати", як манка, і вся вода вбереться, зніміть кукурудзяну кашу з плити. Збережена копія

By admin