Обидва види м'яса приблизно однакові за вмістом вітаміну D, вітаміну B2 та вітаміну B5, але не мають вітаміну C та вітаміну B9. При цьому курятина містить більше вітамінів Е, К, В1, В3, В5, особливо вітаміну А. І значною перевагою курятини є її ніжний смак та легкість приготування.12 січ. 2021 р.

Що краще їсти м'ясо чи курку?

Але краще все ж вживати не тільки курку, а й рибу та нежирні сорти м'яса (телятина, кролятина). Дослідження показують, що 25-30 г білка на прийом їжі (близько 100 г курятини) допомагають організму почуватися більш ситим. Збережена копія

Яке м'ясо найкорисніше для людини?

Крольчатина багата білками, залізом, цинком, фосфором і вітамінами групи В. Вона містить менше жиру та холестерину, ніж свинина та яловичина, тому легко засвоюється. Унікальний амінокислотний профіль кролятини корисніший для організму, ніж у інших видів м'яса.

By admin