Як збільшити потік гостей у ресторан?

Як збільшити потік гостей у ресторані

  1. віддають пріоритет вашому закладу;
  2. генерують інфопотік, розповідаючи друзям, як у вас чудово;
  3. створюють атмосферу. Наприклад, коли постійні гості влаштовують вечірку, звичайні відвідувачі зацікавлюються та залишаються з ними тусуватися. …
  4. захищають конкурентів.

Як утримати клієнта у ресторані?

Чим заманити і утримати клієнта

  1. ЩАСЛИВИЙ ГОДИННИК – це перевірена часом класика ресторанного просування. …
  2. БІЗНЕС-ЛАНЧІ – одна з форм «щасливого годинника»: це не лише залучення додаткового припливу відвідувачів, а й гарний спосіб утримання постійних клієнтів.

By admin