Як правильно варити буряк?

Спосіб приготування простий:

  1. Холодну воду налити у глибоку каструлю.
  2. Додати до неї лимонний сік (оцет) та цукор.
  3. Покласти буряк.
  4. Увімкнути середній вогонь.
  5. Накрити каструлю кришкою.
  6. Засікти 2 години та варити овоч.
  7. Перевірити готовність, проткнувши буряк сірником.

Збережена копія

Чи потрібно опускати буряки в холодну воду?

Щоб прискорити процес, деякі господині запускають буряки в киплячу воду і не зменшують вогонь до мінімуму. А щоб температура води була ще вищою, додають 2-3 столові ложки олії. Коли буряк залишить близько 30-35 хвилин, його знімають з вогню і відправляють під струмінь холодної води ще на 15-25 хвилин..

By admin