Як загустити 22 відсоткові вершки?

А тепер чим же можна загуснути вершкиЯкщо вони все-таки не збиваються в міцну піну навіть при дотриманні всіх правил. Змішуємо 2 столові ложки цукрової пудри та 1 столову ложку крохмалю. Цього вистачить на 300 мл вершків. Перемішуємо на низьких оборотах і даємо постояти хвилин 10 – 15. Збережена копія

Що додати до вершків для загусання?

Пропорції такі – щоб загуснути 300 мл вершків додаємо, заздалегідь змішані 2 повні столові ложки цукрової пудри з 1 столовою ложкою картопляного крохмалю. Перешиваємо міксером на мінімальних оборотах і даємо трохи постояти. Вершки густіють дуже швидко і ви отримуєте вершкову масу потрібної густоти.

By admin