Як зробити грудинку для копчення?

Засолювання грудинки перед копченням займе близько 18 години. … Рецепт маринаду для копченої грудинки:

  1. 3-4 столові ложки солі,
  2. 1 ст. л. цукру,
  3. 5 лаврових листків,
  4. 10 горошин чорного перцю
  5. 5 горошин запашного перцю.
  6. Для пряного аромату додаємо 0,5 чайної ложки коріандру у зернах.

Збережена копія

Як закоптити грудинку без коптильні?

На дно металевої сковороди (бажано алюмінієвої) покладіть просочену тріску, щоб невелика кількість води разом із тріскою покривало дно. Головне лише покрити дно сковороди, щоб не було шарів тріски, інакше буде занадто багато диму. Правильна кількість тріски вироблятиме потрібну кількість диму.

By admin