Скільки часу наполягати самогон на хроні?

Витримувати заготівлю на хріні будемо два тижня, цього часу достатньо, щоб усі корисні речовини та смак з інгредієнтів перейшли в рідину. Довше наполягати не потрібно, інакше напій стане надто гірким. Протягом цього періоду кілька разів потрібно струшувати ємність із коренем хрону для кращого наполягання. Збережена копія

Скільки градусів у Хреновусі?

Незважаючи на досить пристойну фортецю (біля 35-37 градусів), п'ється хріновуха легко і приємно. У напої зовсім не відчувається смак горілки (це я вам як дівчинка кажу), а гострота хрону змінюється м'яким післясмаком і легкими солодкуватими нотками меду, збалансованими ледь вловимою кислинкою лимонного соку.

By admin